Forening

OM BREAK FORWARD

Break Forward er en forening skabt med ønsket om at varetage, fremme og synliggøre breakdancemiljøets interesser i Danmark. Vores vision er at skabe en bæredygtig break kultur der rummer alle – fra den nysgerrige begynder til den danske breakdance elite på tværs af alder, køn, etnicitet, nationalitet og færdigheder. Break Forward drives af en engagerede bestyrelse på fem, der alle brænder for at vise og udvikle break miljøet i Danmark. I den daglige drift arbejder vi for at sikre fritræninger, mentoring, undervisning og konkurrencer indenfor genren. Vi eksisterer primært på baggrund af frivillig arbejdskraft men har ligeså et stærkt samarbejde med professionelle sparingspartnere som understøtter ovenstående vision.

BLIV MEDLEM

Som medlem af Break Forward er du med til at støtte den danske break scene, så der fortsat kan blive afholdt undervisning for børn og unge, nationale og internationale battles, workshops, shows samt de professionelle breaker får mulighed for at have træningslokaler de kan træne i. Som tak giver vi dig rabat på alle vores produkter eller gratis entre til vores arrangementer.

MEDLEMSFORMULAR

Formularen skal udfyldes og medlemskabet vil gælde resten af 2022. 1 januar 2023 vil medlemskabet skulle fornyes og vil  gælde resten af 2023. 

 
 
 
 
 
 
Jeg godkender betingelserne
 
Bank Reg. Konto nr bliver sendt på mail
 
 

PARTNERS

Backyard

Boogie

FORENINGENS VEDTÆGTER:

Vedtægter her